Hírek

INCB látogatás az Alapítványnál

Melisa Tin Siong Lim, Dr. Carola Lander , Bereczki Ágnes , Verbai LajosA Nemzetközi Kábítószer-ellenőrző Szerv (INCB) az ENSZ tagállamokat érintő szokásos éves ellenőrzéseinek keretében 2009. október 12-14. között Magyarországra látogatott. Az INCB érdeklődése kiterjed a hazai kábítószer-politika beható tanulmányozására, az érintett tárcák, hatóságok - az ENSZ kábítószer-egyezményeinek alkalmazása során szerzett - tapasztalatinak megismerésére. Az INCB jelezte továbbá, hogy kezeléssel és rehabilitációval foglalkozó civil szervezetek képviselőjével is szívesen találkozna.

A delegációt Dr. Carola Lander második alelnök asszony vezette, aki kábítószer-statisztikai becslésekkel foglalkozó bizottság elnöke. Lander Asszonyt Melisa Tin Siong Lim Asszony, az INCB titkárságának munkatársa kísérte.
A delegációt fogadta Verbai Lajos Úr, Kőbánya Polgármestere és az Emberbarát Alapítvány vezetősége: Bereczki Ágnes Titkár Asszony, Bereczki Sándor Elnök - Igazgató, az Alapítvány Kuratóriuma és Felügyelőbizottsága.

Vissza az előző oldalra

2009. 10. 30.

Cikkhez tartozó képek:

Emberbarát Alapítvány | 2009