Hírek

Új irányok és módszerek - 1. fórum

Az Emberbarát Alapítvány szakmai műhelyt rendezett Új irányok és módszerek a szenvedélybetegség komplex kezelésében címmel.

A teljes projekt összesen 6 szakmai műhelyt és egy konferenciát foglal magában, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat. A minden csütörtökön 10-től 15-ig tartó, színvonalas előadásokból és konzultációkból álló szakmai műhelyre várjuk azokat, akik felelősséget éreznek az egyre fiatalabb szenvedélybetegek iránt, és együtt szeretnének gondolkodni és cselekedni velünk a hatékony segítségnyújtásban. A szakmai műhelyt záró konferenciára 2016. május 27-én 9 órai kezdettel kerül sor, szervezése még folyamatban van. A projekt harmadik komponenseként a konferenciára jelenik meg Bereczki Sándor új könyve, mely maguknak a szenvedélybetegeknek nyújt igen hatékony segítséget a felépülésükhöz.

Az első fórum 2016. április 14-én került megrendezésre az alapítvány Cserkesz u. 11. sz alatti épületében.
Az első fórum előadói voltak: Bereczkiné Loránt Ágnes titkár, intézményvezető-helyettes, Sztankovics Ágnes szociális munkás az Emberbarát Alapítványtól, és Mayerné Lénárd Aranka szociális munkás a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattól.

Vissza az előző oldalra

2016. 04. 24.

Cikkhez tartozó képek:

Emberbarát Alapítvány | 2009